Film

Skribent

MovieZine

21 oktober 2019 | 10:45

Trailerpremiär: Vin Diesel är det ultimata vapnet i ”Bloodshot”

Sonys nya superhjältefilm landar på bio i vår.
Vin Diesel har visserligen lånat ut sin röst till Groot i ”Guardians of the Galaxy”-filmerna, men äntligen får han spänna musklerna i en alldeles egen serietidningsfilm.

I ”Bloodshot” spelar han Ray Garrison, en soldat som dödats i strid men återupplivas med hjälp av modern teknik. Med nanoteknologi i venerna har företaget RST gjort honom till en övermänsklig och ostoppbar hjälte, som kan läka på nolltid. Men de som kontrollerar honom styr också över hans minnen, och Ray måste försöka ta reda på vad som egentligen hände honom.
 
 
”Bloodshot” har också Eiza Gonzalez och Toby Kebbell i rollistan - och spelade inte Guy Pearce exakt en sån här roll i ”Iron Man 3”?

Det ser ut att bli en hård actionfilm med vibbar av ”Venom” och ”Upgrade”, och förhoppningsvis en story som erbjuder spännande sci-fi-idéer. Regissören Dave Wilson långfilmsdebuterar efter en karriär inom specialeffekter och filmiska trailers i tv-spelsvärlden.
 
Som vi skrev förra hösten har Sony ett avtal med Valiant Comics på fem serietidningsfilmer. Förhoppningen är att starta ett nytt filmuniversum där "Harbinger" står på tur.

Den amerikanska biopremiären av "Bloodshot" är satt till 21 februari 2020.
| 21 oktober 2019 10:45 |