Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 september 2017 | 08:00

Trailerpremiär: Vågar du titta på nya skräckserien "Lore" från Amazon?

Kom och lek med en docka som heter Robert - det blir säkert kul och problemfritt.
Under natten släppte Amazon en första trailer inför den första säsongen av deras nya skräckserie "Lore". Premiären är (passande) lagd till fredagen den 13:e oktober.
 
Serien är baserad på den omåttligt populära podcasten med samma namn, och kommer att berätta sex olika "läskiga historier". Det handlar med andra ord om en antologiserie med fristående skräckavsnitt. Det ena kommer exempelvis att fokusera på en docka som heter Robert (omslagsbilden ovan), medan andra kommer att handla om olika klassiska väsen som lurar i nattens mörker - vampyrer, demoner och så vidare.
 
 
Det här upplägget på en skräckserie är på inget sätt nytt, men det som talar för "Lore" är Amazons plånbok. Med en högre budget har "Lore" lyckats dra till sig bra folk både framför och bakom kameran.
 
Seriens exekutiva producenter kommer från "The Walking Dead" och "Arkiv X" och vi bjuds på skådespel från bland andra; Robert Patrick ("Terminator 2: Judgment Day"), Kristin Bauer van Straten ("True Blood"), Adam Goldberg ("Fargo"), Holland Roden ("Teen Wolf"), Colm Feore ("House of Cards") och Campbell Scott ("The Amazing Spider-Man").
 
 
Nu återstår bara den stora frågan; kommer du att våga titta på "Lore" när serien släpps under fredagen den 13:e (oktober)?
| 14 september 2017 08:00 |