Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 december 2021 | 15:15

Trailerpremiär: En våldsam vikingasaga tar sin början i ”The Northman”

Se Alexander Skarsgård, Nicole Kidman och Willem Dafoe i den episka filmen från hyllade regissören Robert Eggers.
Regissören Robert Eggers skojade visst inte när han utlovade något mörkt, blodigt och brutalt som sin nästa film. Här är den första trailern till "The Northman", en episk hämndsaga med ingen mindre än Alexander Skarsgård i huvudrollen - redo att slita dig i stycken.
 
Enligt motspelaren Ralph Ineson har den svenske skådespelaren "förvandlats till ett monster" för rollen som hämndlysten viking:
 
- Alexander Skarsgård ser ut som en best. Det finns en scen där han slåss med en snubbe, han sliter ut hans hals med bara tänderna, han skriker till gudarna och han är utan tröja. Man tänker: ”Herregud, det där är inte en bodybuilder som agerar, det är en äkta, seriös skådespelare!” Han ser ut som något slags monster i rollen, hans dedikation är otrolig, säger Ineson i en intervju.
 
 
Kombinationen av en stark rollista - Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman och Willem Dafoe medverkar - och den hyllade regissören bakom "The Witch" och "The Lighthouse" har redan gjort "The Northman" till en av 2022 års mest emotsedda titlar i filmnördskretsar.
 
Vi får se hela den blodiga härligheten på svenska biodukar i april. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Vad tyckte ni om trailern? Kommentera gärna.
| 20 december 2021 15:15 |