Serie

Skribent

MovieZine

1 december 2020 | 10:00

Trailerpremiär: Farliga upptäckter i "The Defeated"

En ny dramaserie från svenska regissörsduon Måns Mårlind och Björn Stein får premiär 13 december.
Idag släpps den officiella trailern för Viaplay-serien "The Defeated", som utspelar sig i Berlin 1946. Kriget är slut, men kampen om freden har bara börjat.

Hit anländer den amerikanske polisen Max McLaughlin (Taylor Kitsch) för att bygga upp den tyska polisen, men även för att hitta sin försvunne bror.

McLaughlin möts av en laglös stad full av dolda agendor, där kvinnorna tvingas ta ansvar för det lidande männen har orsakat. Bland ruinerna härjar våldtäktsmän, kriminella och hämnare fritt. Med hjälp av polisen Elsie Gartner (Nina Hoss) börjar McLaughlin följa ett spår av döda kroppar som snart leder till farliga upptäckter. 
 
 
"The Defeated" (som tidigare gick under titeln "Shadowplay") är ett storslaget drama från efterkrigstidens Berlin, där vi följer flera berättelser som flätas in i varandra.
 
Serien är skapad av svenske regissören Måns Mårlind och han regisserar tillsammans med Björn Stein. Duon har tidigare gjort filmer som "Känn ingen sorg" och "Eld & lågor". I rollistan ser vi bland andra Taylor Kitsch, Michael C. Hall, Logan Marshall-Green, Mala Emde, Sebastian Koch och Tuppence Middleton.

"The Defeated" består av åtta avsnitt. Serien har premiär med dubbelavsnitt på Viaplay 13 december, och därefter publiceras två avsnitt i veckan.
| 1 december 2020 10:00 |