Film

Skribent

Alexander Dunerfors

9 december 2016 | 06:33

Trailerpremiär! En ny Avenger blir till i ”Spider-Man: Homecoming”

Han stal showen i ”Captain America: Civil War”. I sommar är det äntligen dags för Tom Holland själv att ta plats i rampljuset som Spider-Man. (Uppdaterat med en internationell trailer!)
Visst har vi sett Peter Parker på bio förr, kanske i några filmer för mycket. Men den här versionen ska vara en yngre superhjälte som testar sig fram med sina nyfunna krafter. 

Kolla in den första officiella trailern:


- I den här filmen är Spider-Man inte en färdig produkt. Han lär sig och han gör misstag. Det är trevligt att se en grabb göra det, och sedan försöka ställa allt till rätta, berättar Tom Holland för USA Today.

Det är också första gången Sony och Marvel samarbetar kring superhjälten, vilket innebär att Sony fortfarande har rättigheterna men Spidey kan äntligen bli en del av Marvels filmiska universum. Vilket förklarar varför Tony Stark får vara hans mentor. 

I den internationella trailern är det lite mindre fokus på Peter Parkers high school-drama, och mer ljus på skurken Vulture:


Michael Keaton spelar Vulture, som enligt Holland är en riktigt ruggig typ:

- Första gången vi ser Vulture är skrämmande. Det är verkligen som en skräckfilm, intensivt och chockerande… Det är kul att tänka sig att om Spider-Man är en vanlig kille som blir superhjälte, så måste helt vanliga snubbar också kunna bli superskurkar.

”Spider-Man: Homecoming” kommer på bio 7 juli 2017.

Vilken är din favoritscen i trailern? Kommentera nedan.
| 9 december 2016 06:33 |