Film

Skribent

MovieZine

3 april 2019 | 15:02

Trailerpremiär! Se Joaquin Phoenix förvandlas till "Joker"

Regissören Todd Phillips beskriver nya DC-filmen som en tragedi.
Historien om Jokerns ursprung har berättats i flera Batman-filmer och i olika versioner. Trots det är karaktären fortfarande en av DC-världens mest fascinerande och oberäkneliga, och det finns inga enkla svar kring hans bakgrund och vem han var innan clown-sminket kom på.

I höst ska regissören Todd Phillips och stjärnskådisen Joaquin Phoenix försöka sig på att berätta sin version. I den fristående filmen "Joker" möter vi Arthur Fleck, en misslyckad komiker från Gotham City, som faller allt djupare ner i galenskap. Kolla in den första trailern:
 
 
Under den pågående CinemaCon i Las Vegas sa Phillips att det mesta som folk tror sig veta om filmen, inte stämmer:

- Jag har inte mycket att säga om filmen för den formas fortfarande. Men jag vill också att det ska bli en överraskning. Det har pratats mycket, och det mesta stämmer inte. Men jag antar att det är att vänta, när man gör en origin-story om en älskad rollfigur som inte har något definitivt ursprung.

Regissören kallar också filmens genre för "tragedi" vilket onekligen bäddar för en intressant och annorlunda serietidningsfilm. "Joker" får svensk biopremiär 4 oktober.
 
Vad tycker ni om den första trailern?
| 3 april 2019 15:02 |