Film

Skribent

MovieZine

16 mars 2019 | 15:00

Trailerpremiär: Moneybrother möter den hemliga Kogi-stammen

Följ med på ett äventyr djupt in i djungeln med en av Sveriges mest populära artister.
 
Idag är det exklusiv trailerpremiär på MovieZine för en kommande dokumentär-film med ingen mindre än artisten Moneybrother i centrum.
 
Anders "Moneybrother" Wendin ger sig ut på en farlig expedition tillsammans med Ankarstiftelsen och regissören Titus Paar. Resan går mot Colombia och rakt in i den djupaste djungeln för att bygga en skola åt Kogi-stammen. Äventyret kantas av extremt väder, raserade vägar, motorstopp och en sprucken husgrund. Inget går som planerat och resan var till och med nära på att kosta hela teamet livet.
 
- Vem älskar inte att se Indiana Jones-filmer och drömma sig bort till en djungel som man tror bara finns på film? Vem gillar inte en känsloladdad musiker som tömmer sitt inre framför dina ögon? Vem längtar inte efter äventyret?, säger regissören Titus Paar.
 
 
- Jag lever för äventyret... Att ha fått resa till en plats där ingen tidigare varit och att inte bara fått träffat utan även bott tillsammans med en av jordens sista gamla urbefolkningar är något jag aldrig kommer glömma. Jag ville göra en dokumentär men på mitt sätt, inte med svartvita bilder med en stel speakerröst som drar Kogi-stammens historia. Jag ville skapa en fartfylld road movie, fylld av kärlek och känslor men också humor, berättar regissören för MovieZine.

- Det är en film som får dig som tittare att känna att du är med oss på den här resan och kanske inspirerar dig till ditt egna äventyr.
 
"Moneybrother möter den hemliga Kogi-stammen" får streamingpremiär den 10 april.
| 16 mars 2019 15:00 |