Serie

Skribent

MovieZine

27 november 2020 | 16:30

Trailerpremiär: Kluriga nya fall för Lassemajas detektivbyrå

Sex nya mysterier! Nya serien "LasseMajas Detektivbyrå" får premiär den 4 december på C More.
Det är snart dags för nya mystiska fall i staden Valleby när familjeserien "LasseMajas Detektivbyrå" har C More-premiär i december.

Skådespelaren och komikern Anders Jansson, som spelar polismästaren, får bland annat sällskap av Elis Nyström, Ellen Sarri Littorin, Sussie Eriksson, Shebly Niavarani, Clara Henry och Philip Oros.

– Vilket äventyr det har varit att ge sig in i LasseMajas värld med nya mysterium bakom varje hörn. Jag kände mig oroväckande bekväm i rollen som den smått förvirrade polischefen och hade väldigt roligt tillsammans med Elis (Lasse), Ellen (Maja) och de andra på inspelningen. Nu hoppas vi att tv-tittarna får lika roligt som vi, säger skådespelaren Anders Jansson i ett pressmeddelande.

Idag släpps trailern som ger ett smakprov på några av Lassemajas kluriga fall:
 
 
Tv-serien bygger på de älskade böckerna om LasseMajas Detektivbyrå, skrivna av Martin Widmark och illustrerade av Helena Willis. Varje avsnitt baseras på en LasseMaja-bok, vars berättelser aldrig tidigare har filmatiserats. I premiärsäsongen berättas historierna om Brandkårsmysteriet, Skolmysteriet, Modemysteriet, Kyrkomysteriet, Sjukhusmysteriet och Kärleksmysteriet.

"LasseMajas Detektivbyrå" har premiär 4 december på C More.
 

Se mer av streamingutbudet på cmore.se...

| 27 november 2020 16:30 |