Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 juli 2020 | 23:45

Trailerpremiär för nya komediserien "Ted Lasso" från Apple TV+

Skaparen bakom "Scrubs", "Spin City" och "Cougar Town" släpper sin senaste komediserie, denna gången med Jason Sudeikis i huvudrollen, den 14 augusti.
Den nya tv-serien kommer att följa den amerikanske fotbollstränaren Ted Lasso (Jason Sudeikis) för ett college-lag i Kansas, när han plötsligt värvas som tränare för ett profesionellt fotbollslag i London... trots att han inte ens kan reglerna för sporten britterna (och vi svenskar med för den delen) kallar för "fotboll". 
 
"Ted Lasso" är skapad av skådespelaren och manusförfattaren Jason Sudeikis samt Bill Lawrence, som sedan tidigare ligger bakom de populära komedierna "Scrubs", "Spin City" och "Cougar Town". Vid sidan om Sudeikis i huvudrollen som den förvirrade tränaren kommer vi även att kunna se Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift,  Brett Goldstein, Phil Dunster, Nick Mohammed och Juno Temple framför kameran.
 
 
De tre första avsnitten av "Ted Lasso" släpps hos Apple TV+ den 14 augusti, därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag. Den första säsongen kommer att bestå av totalt tio avsnitt.
 

Läs också: Sci-fi-serien "Foundation" kan bli Apples första megasuccé

 
Kommer du att ge "Ted Lasso" en chans i augusti? Kommentera gärna nedan!
| 14 juli 2020 23:45 |