Film

Skribent

Alexander Svensson

21 februari 2024 | 18:23

Trailerpremiär: Färgsprakande action och knasig humor i "Borderlands"

Filmadaptionen av de älskade "Borderlands"-spelen har fått sin första trailer, med Cate Blanchett och Kevin Hart i centrum.
Efter att två bilder och en poster letade sig ut på nätet under gårdagen så har nu den fulla trailern för Eli Roths tv-spelsadaption “Borderlands” äntligen landat. Spelen är actionorienterade rymdäventyr som är kända för sin udda humor, och filmen verkar åtminstone aspirera till att fånga samma galna känsla.
 
I “Borderlands” kommer vi att få se prisjägaren Lilith (Cate Blanchett) ge sig ut på jakt efter en mäktig mans försvunna dotter på den livsfarliga planeten Pandora. Till hjälp har hon soldaten Roland (Kevin Hart), forskaren Tannis (Jamie Lee Curtis), bombexperten Tiny Tina (Ariana Greenblatt), hennes maskerade livvakt (Florian Munteanu) och den pratglade roboten Claptrap (röst av Jack Black).
 
Trailern vittnar om rappa replikskiften, knasig humor, tonvis med action och en färgstark grupp karaktärer. Om filmen lyckas nå upp till sin hyllade förlaga får vi se på premiären den 9 augusti. Trailern kan ses nedan:
 
 
| 21 februari 2024 18:23 |