Film

Skribent

Andreas Samuelson

13 januari 2024 | 15:30

Trailerpremiär: Efter ”Snakes on a Plane” - hajattack i flygskräckisen ”No Way Up”

Det värsta som kan hända efter att ditt flyg kraschar i havet - du upptäcker att du inte är ensam... Kolla in den spännande trailern till hajskräckisen ”No Way Up”.
”Snakes on a Plane” (2008) var en tämligen fånig film där passagerna på ett flygplan attackeras av livsfarliga ormar. Den här gången är det hajar som hotar - men i en betydligt mer seriös och förhoppningsvis bättre film.
 
I "No Way Up" är det de överlevande flygpassagerna på ett plan som kraschat i Stilla havet som måste kämpa för att överleva. Men inte nog med att klockan tickar mot att luften börjar tar slut - de får snart sällskap av hungriga hajar...
 
I rollerna ser vi bland annat brittiska veteranerna Phyllis Logan (”Downton Abbey”) och Colm Meaney (”Star Trek”). För regi står Claudio Fäh, som tidigare gjort B-filmer som ”Hollow Man 2” (2006) och ”Sniper: Ultimate Kill” (2017).
 
Trots brist på stora namn bakom eller framför kameran så ser det ut som en riktigt spännande och välgjort film som för tankarna till klassiska katastroffilmer som ”Airport - Flygplatsen” (1970) och ”SOS Poseidon” (1972).
 
Filmen kommer på amerikanska biografer den 18 februari. Återstår att se om och när den kommer till Sverige.
 
Se trailern här:
 
| 13 januari 2024 15:30 |