Serie

Skribent

MovieZine

8 april 2019 | 16:15

Trailerpremiär: Carrie-Anne Moss i norska "Wisting"

En internationellt efterlyst seriemördare har gömt sig i Norge. Se trailern till kriminalserien, som är en av Norges mest påkostade tv-produktioner någonsin.
På torsdag är det premiär för "Wisting", Viaplays nya originalserie som säljs in som en av de största norska dramaproduktionerna någonsin. Serien är baserad på Jørn Lier Horsts deckare "Hulemannen" och "Jakthunden".
 
I en av huvudrollerna ser vi Carrie-Anne Moss, känd från "Matrix"-filmerna och "Jessica Jones".
 
 
Kriminalserien "Wisting" följer den hårt arbetande chefsutredaren William Wisting (Sven Nordin) som står inför den mest utmanande mordutredningen i sin karriär – en amerikansk seriemördare, som jagats av FBI i 20 år, har bosatt sig mitt ibland dem i den lilla staden Larvik.

För att avsluta fallet tar han hjälp av specialagenterna Maggie Griffin (Carrie-Anne Moss) och John Bantham (Richie Campbell), som har jagat seriemördaren i flera år. Wisting är villig att offra allt, inlkusive familjelivet, för att en gång för alla lösa mordmyseriet och fånga seriemördaren. Samtidigt arbetar Wistings dotter på en artikel som leder henne raka vägen in på spåren som hennes far jagar och sätter henne i större fara än hon kan ana.

"Wisting" finns att streama på Viaplay från 11 april.
| 8 april 2019 16:15 |