Film

Skribent

MovieZine

24 november 2020 | 18:15

Trailerpremiär: Baby-bossen är tillbaka på bio i vår

Med originalröster av Alec Baldwin, Amy Sedaris, James Marsden och Jeff Goldblum.
Baby-bossen är snart back in business. I vår är det dags för mer blöjklädda shenanigans, och bebisarna blir bara fler.
 
I uppföljaren till DreamWorks Animations succéfilm "Baby-bossen" (2017) har bröderna Templeton - Tim (James Marsden) och hans Babyboss-lillebror (Alec Baldwin) - blivit vuxna och glidit isär. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt kommer att föra dem samman igen...

Se den första trailern till "Baby-bossen 2: Familjeföretaget":
 
 
 
Tim och hans fru Carol (Eva Longoria), familjens försörjare, bor i förorterna med sin supersmarta 7-åriga dotter Tabitha (Ariana Greenblatt) och den bedårande babyn Tina (Amy Sedaris).

Tabitha, som är bäst i sin klass på det prestigefyllda Acorn Center for Advanced Childhood, avgudar sin farbror Ted och vill bli som han, men Tim, som fortfarande är har kvar sin överaktiva ungdomliga fantasi, oroar sig för att hon jobbar för hårt och inte får en normal barndom.

När babyn Tina avslöjar att hon är - ta-da! – en hemlig toppagent för Babybolaget vars uppdrag är att avslöja de mörka hemligheterna bakom Tabithas skola och dess mystiska grundare, Dr. Edwin Armstrong (Jeff Goldblum), kommer det att återförena Templeton-bröderna på oväntade sätt, få dem att omvärdera familjens betydelse och upptäcka vad som verkligen är viktigt.

Lisa Kudrow och Jimmy Kimmel återupptar också sina roller som Ted och Tims föräldrar. Den förra filmen blev en biosuccé med över 500 miljoner dollar i intäkter, och även uppföljaren regisseras av Tom McGrath.

"Baby-bossen 2: Familjeföretaget" får biopremiär 26 mars 2021.
| 24 november 2020 18:15 |