Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 november 2017 | 14:35

Trailerpremiär! "Avengers: Infinity War" blir tidernas största superhjältefilm

Kolla in den episka sammanställningen av Marvel-hjältar som dyker upp på bio 25 april 2018.
Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Doctor Strange, Spider-Man, Black Panther, Ant-Man och hela Guardians of the Galaxy-teamet - Marvels samlade hjältar går in med full styrka i studions mest episka film hittills.

Den tredje Avengers-filmen heter ”Avengers: Infinity War” och nu börjar alltså kriget mot den maktgalne rymdskurken Thanos, som vill styra universum med hjälp av sex Infinity Stones.

Joss Whedon regisserade de två första ”Avengers”-filmerna, nu är det upp till Joe och Anthony Russo att samla ihop gänget. Bröderna Russo gjorde ett strålande jobb med de två senaste ”Captain America”-filmerna och filmar även nästa uppföljare, så länge kallad ”Avengers 4” (premiär 2019). De har tidigare lyckats blanda Marvels serietidningshumor med en känsla av allvar och ödesmättad stämning, och det här verkar inte vara något undantag.
 

Kolla in den första trailern till ”Avengers: Infinity War”:

 
 
Det här är början på slutet av en Marvel-era. Sedan ”Iron Man” och ”The Incredible Hulk” debuterade på bio år 2008 har studion, med enorma framgångar, pumpat ut nästan 20 filmer i sitt Cinematic Universe.

Efter ”Captain Marvel” och ”Avengers 4” år 2019 kommer hjältarna vi lärt känna att ta ett steg tillbaka, för att öppna upp för nya karaktärer och äventyr på bioduken. Marvel-chefen Kevin Feige lovade tidigare i veckan att man inte tänkt dra ner på tempot, tvärtom: det finns redan planer på ytterligare 20 superhjältefilmer i MCU.
 
 

Marvels kommande premiärer:

 
Black Panther - 14 februari 2018
Avengers: Infinity War - 27 april 2018
Ant-Man and the Wasp - 6 juli 2018
Captain Marvel - 9 mars 2019
Avengers 4 - 26 april 2019
En uppföljare till Spider-Man: Homecoming - 5 juli 2019
Guardians of the Galaxy vol. 3 - 2020
 
Vad tycker ni om trailern till "Avengers: Infinity War"? Hur är förväntningarna på filmen? Kommentera nedan.
| 29 november 2017 14:35 |