Film

Skribent

Alexander Dunerfors

20 september 2016 | 12:35

Trailerpremiär: Är ”Passengers” årets science fiction-film?

En spektakulär rymdromans med Jennifer Lawrence och Chris Pratt.
Med Denis Villeneuves ”Arrival” och Star Wars-spinoffen ”Rogue One” i horisonten kommer vintern 2016 bli en riktig höjdpunkt för sci-fi-älskare. Men för mig tar "Passengers" priset som årets mest efterlängtade science fiction.

Norske regissören Morten Tyldum (”Huvudjägarna”, ”The Imitation Game”) har parat ihop Jennifer Lawrence och Chris Pratt i en rymdromans med rätt spektakulära effekter. Kolla in den första trailern: 


Romantik, spänning och två av Hollywoods klarast lysande stjärnor just nu. Vad mer kan man önska sig?

Den officiella handlingen lyder: Jennifer Lawrence och Chris Pratt är två passagerare ombord på ett rymdskepp som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet. Resan tar en livsfarlig vändning när deras stasiskapslar av någon mystisk anledning väcker dem 90 år innan de når sin destination. Medan Jim och Aurora försöker lösa mysteriet bakom det tekniska felet, börjar de bli förälskade i varandra, utan att kunna motstå attraktionen som finns mellan dem... Samtidigt hotas deras liv av att skeppet håller på att haverera och av sanningen bakom deras för tidiga uppvaknande.

I övriga roller syns Laurence Fishburne och Michael Sheen. ”Passengers” får biopremiär 21 december.

Vad tycker ni om trailern? Kommentera nedan.
| 20 september 2016 12:35 |