Skribent

Alexander Svensson

13 september 2023 | 15:30

Trailern för Amazons "Fallout"-serie har läckt på nätet

Amazon Prime gör som bekant tv-serie av spelfranchisen “Fallout”. Nu har en teasertrailer läckt ut på X (tidigare Twitter).
“Fallout” är en av spelvärldens mest ikoniska franchises. Det är en serie rollspel som utspelar sig i en postapokalyptisk framtid där USA förstörts i ett kärnvapenkrig. Hittills har det gjorts fyra spel, plus en hel drös spinoffs, och mer är påväg. Dessutom är Amazon i full gång med att utveckla en TV-serie baserad på spelen.
 
Det var under spelmässan Gamescom för några veckor sedan som en första teaser för serien visades upp för de närvarande i mässhallen. Men att hålla saker hemliga i den digitala era vi lever i är praktiskt taget omöjligt, och nu har teasern letat sig ut på nätet, något som Gamesradar rapporterat om.
 
Teasern visar bland annat upp den för fansen välkända gruppen Brotherhood of Steel. Se den nedan:
 
 
“Fallout”-serien utvecklas för Amazon Prime av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som tidigare gjorde “Westworld” för HBO. I rollistan kommer vi bland andra få se Walton Goggins (“Justified”), Ella Purnell (“Yellowjackets”) och Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"). Premiären väntas äga rum under 2024.
| 13 september 2023 15:30 |