Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 mars 2022 | 21:30

Trailer: Vem kan man egentligen lita på i "Anatomy of a Scandal"?

"Big Little Lies"-skaparen David E. Kelley är tillbaka med ännu en spännande psykologisk thriller.
"Anatomy of a Scandal" är baserad på Sarah Vaughans populära roman med samma namn men har adapterats av David E. Kelley. Sienna Miller ("The Loudest Voice") spelar en av huvudrollerna som karaktären Sophie Whitehouse, levandes ett liv som på ytan verkar vara snudd på perfekt. Hennes make James (Rupert Friend) är minister i det brittiska parlamentet och när en skandalös hemlighet plötsligt avslöjas om honom, hamnar båda två mitt i ett rättsfall där det inte verkar gå att lita på någons historia.
 
De allra flesta känner nog till Kelley som skaparen bakom "Big Little Lies", men han ligger även bakom minst hälften av alla advokatserier som någonsin gjorts... och det är nästan inte ens en överdrift. "Advokatern", "Boston Legal", "Ally McBeal", "Goliath" och "The Lincoln Lawyer" för att bara nämna några. 
 
Och baserat på vad vi kan se i den första trailern från "Anatomy of a Scandal", så kommer vi tittare att få sitta på första parkett när James åtalas av advokaten Kate Woodcroft (spelad av Michelle Dockery) - i en serie som sägs vara både ett gripande rättsdrama och en psykologisk thriller. Kelley får med andra ord adaptera det han gillar mest här, vilket bådar riktigt gott.
 
 
Hela den första säsongen släpps den 15 april hos Netflix. Regissören S.J. Clarkson ("Jessica Jones") har regisserat samtliga sex avsnitt av "Anatomy of a Scandal".
 

Läs också: Netflix testar ny metod för att stoppa lösenordfusk

 
Kommer du att ge "Anatomy of a Scandal" en chans i april? Kommentera gärna nedan!
| 17 mars 2022 21:30 |