Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 juli 2021 | 21:10

Trailer: Utomjordingar och sjömonster i nya "American Horror Story"

Den tionde säsongen av den populära skräckserien lovar att bjuda på "en kollision av rädslor som vi aldrig har sett förut".
I vanlig ordning har Ryan Murphy och "American Horror Story"-gänget hållit handlingen till den kommande tionde säsongen så hemlig som möjligt... men nu tycks vi åtminstone ha fått veta att det kommer att dyka upp både utomjordingar och sjömonster?
 
En första trailer och poster tycks även antyda att det finns någon slags "The Shape of Water"-aktig romans däremellan. Fast troligtvis med ett avsevärt mindre fokus på det romantiska och desto mer på skräcken - och möjligtvis ond bråd död för alla som kommer i vägen.
 
Large 790ea275042d259270061a5c86d1094a american horror story
 
Vi får även veta att den tionde säsongen kommer att kallas "Double Feature" och delas upp i en "del 1" och "del 2", men det är fortfarande oklart exakt hur sammanvävda de båda delarna kommer att vara. Enligt säsongens synopsis så kommer det i alla fall att bjudas på "en kollision av rädslor som du aldrig har sett förut".
 
Sedan tidigare vet vi även att skådespelarna Sarah Paulson och Evan Peters, som hoppade över den nionde säsongen, är tillbaka och får stöd av Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross och Finn Wittrock - samt den gamle "Ensam hemma"-stjärnan Macaulay Culkin.
 
 
Den tionde säsongen av "American Horror Story" kommer att få amerikansk premiär den 25 augusti, hos både FX och Hulu. Det är däremot fortfarande oklart när och hur vi kommer att kunna ta del av säsongen här i Sverige. 
 

Läs också: Sarah Paulson: "Behöver jag lägga in mig själv på ett mentalsjukhus?"

 
Är du sugen på att ge den tionde säsongen av "American Horror Story" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 28 juli 2021 21:10 |