Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 juni 2022 | 15:10

Trailer: Sylvester Stallone är riktigt irriterad i "Tulsa King"

"Yellowstone"-skaparen Taylor Sheridan fortsätter att utöka sitt stall av serier hos Paramount+... med Sylvester Stallone som frustrerad gangster i Tulsa.
Det verkar inte finns en enda skådespelare som inte skulle kunna tänka sig att släppa allt för att få jobba med Taylor Sheridan och hans ambitiösa tv-serier hos Paramount+. Ryktet säger att Sheridan själv ringde upp Sylvester Stallone med en pitch för "Tulsa King" och sedan skrev manuset över en helg - och hade fått grönt ljus för projektet på måndagen veckan efter.
 
Den 13 november kommer vi att få följa Stallone i rollen som Dwight "The General" Manfredi, en gammal maffiagangster från New York, som suttit av sin tid på 25 år i fängelset utan att ange någon av sina kollegor. Ett faktum som gör att han därför förväntar sig ett ordentligt avtackande nu när straffet avtjänats. Men till sin förvåning skickas han istället iväg till Tulsa, Oklahoma. Och vi kan redan från den korta teasertrailern tydligt se att det inte var ett populärt besked.
 
 
Andrea Savage ("I'm Sorry"), Martin Starr ("Silicon Valley"), Max Casella ("The Tender Bar"), Domenick Lombardozzi ("The Irishman"), Vincent Piazza ("Boardwalk Empire"), Jay Will ("The Marvelous Mrs. Maisel"), A.C. Peterson ("Superman & Lois") och Garrett Hedlund ("The United States vs. Billie Holiday") dyker också upp framför kameran under den första säsongen av "Tulsa King". 
 
Sheridan ligger även bakom "Yellowstone" med Kevin Costner i huvudrollen, som tidigare i år fick en hyllad prequel i form av "1883" (där Tom Hanks dök upp i en liten roll). Jeremy Renners "Mayor of Kingstown" är klar för en andra säsong medan Harrison Ford och Helen Mirren är klara för "1932", vilket är nästa “Yellowstone”-prequel.
 

Läs också: Harrison Ford & Helen Mirren klara för “Yellowstone”-prequeln “1932”

 
Kommer du att ge "Tulsa King" en chans i november? Kommentera gärna nedan!
| 16 juni 2022 15:10 |