trailer

Skribent

Alexander Kardelo

2 februari 2023 | 22:30

Kan "True Lies" funka bättre som tv-serie? Här är trailern

Arnold är tillbaka! Ja, tyvärr inte Schwarzenegger, den andre Arnold.
James Cameron är i ropet minst sagt, med tanke på biosuccén "Avatar: The Way of Water" och en nypremiär av "Titanic".
 
Samtidigt är det dags att rikta fokus på en av hans mer sågade filmer (även om 12-åriga jag tyckte den var störtskön). Actionkomedin "True Lies" från 1994 har fått sig en reboot i form av en tv-serie. Handlingen är sig lik: en otillfredsställd hemmafru chockas av upptäckten att hennes tråkige make Harry inte alls är någon datanisse. I själva verket lever han dubbelliv som internationell spion.
 
 
Med den nya trailern vill CBS verkligen visa att de plockat in lite av det bästa från Camerons film, inklusive Arnold - dessvärre är det inte Schwarzenegger. Tom Arnold dyker upp i någon slags cameoroll. Han kan också vara det kändaste namnet i rollistan, vilket säger en hel del.
 
 
Harry spelas av Steve Howey från "Shameless" och hustrun Helen av Ginger Gonzaga från "She-Hulk". Hon tar över Jamie Lee Curtis ikoniska roll, och berättar för MovieZine att hon hade riktigt skoj - trots hård träning:
 
- Hon är en sådan ikon! Jag behövde aldrig träna för rollen som jurist i "She-hulk" men det blev en hel del "Marvel-träning" för "True Lies". Det var riktigt kul. Jag njöt hela tiden, vi har haft så kul. Det är inte ofta man får uppleva det i en tv-serie.

"True Lies" får amerikansk tv-premiär den 1 mars. När och var serien kommer ut i Sverige är i nuläget hemligstämplat.
| 2 februari 2023 22:30 |