trailer

Skribent

Melody Sasha Ohlsson

12 september 2023 | 19:20

Trailerpremiär: "Totally Killer" är en skruvad, mordisk variant av "Tillbaka till framtiden"

Kiernan Shipka har huvudrollen i nya skräckfilmen ”Totally Killer” som skickar henne till 80-talet à la ”Tillbaka till framtiden” för att slåss mot en galen seriemördare.
I Amazon Prime Videos nya skräckfilm ”Totally Killer” möter vi den sjuttonåriga Jaime vars mammas bästa vänner blev brutalt mördade för 35 år sen av den mytomspunne Sweet Sixteen Killer.
 
På Halloween råkar Jaime skickas tillbaka till just denna period av sitt mammas liv och får inte bara möta en version av sin mamma hon helst undvikit utan även mördaren själv. Nu är det upp till Jaime att rädda sin mamma och hennes vänner från en ond bråd död samtidigt som hon funderar ut hur hon ska ta sig tillbaka till sitt vanliga liv.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I rollerna ser vi bland annat Kiernan Shipka (från bland annat ”The Chilling Adventures of Sabrina” och ”Mad Men”) som Jaime, Olivia Holt (känd som Dagger från serien ”Cloak & Dagger”) som den jämngamla versionen av hennes mamma Pam och Liana Liberato (som senast syntes i ”Scream VI”) som mammans bästa vän Tiffany.
 
 
Trailern till ”Totally Killer” skvallrar om en fartfylld skräckfilm fylld av mörk humor som driver med både dåtid och nutid. Vad tror ni, är detta slasher-versionen av "Tillbaka till framtiden"?
 
Filmen släpps på Prime Video den 6 oktober,
| 12 september 2023 19:20 |