TRAILER

Skribent

MovieZine

9 maj 2023 | 00:40

Mums! Se den galna trailern för "Meg 2: The Trench"

Jason Statham slåss mot en jättehaj - igen! Vad är oddsen? Hugg in på den färska trailern till "The Meg"-uppföljaren.
Det är något speciellt med sommarbio och hungriga hajar. Det visste Steven Spielberg år 1975, och det vet också skaparna bakom "The Meg" - nu på väg att bli en egen franchise att räkna med.
 
År 2018 dök den första filmen upp som en överrasknings-succé med över 500 miljoner dolares på banken. Och nu dröjer det inte länge innan Jason Statham får ge sig ut och fiska igen. För när flera jättelika. förhistoriska Megs stör sommarturismen finns det bara en man som kan stoppa dem...
 
Nu släpps första, vilda trailern till uppföljaren "The Meg 2: The Trench" - hugg in:
 
 
Gör dig redo för den ultimata adrenalinrushen i sommar med "Meg 2: The Trench", en thrillride med flera enorma Megs och mycket mer! Dyk ner i outforskade vatten med Jason Statham och den globala actionikonen Wu Jing när de leder ett djärvt forskningsteam på en dykning till de djupaste delarna av havet.
 
Deras resa utvecklas till kaos när en ondskefull gruvdrift hotar deras uppdrag och tvingar dem in i en höginsatsstrid för överlevnad. Konfronterade med kolossala Megs och obevekliga miljöplundrare måste våra hjältar vara smartare än och simma ifrån sina hänsynslösa rovdjur i en hjärtklappande kamp mot tiden.
 
Men det här är ju inte den enda hajskräckisen vi får se i sommar. För redan om ett par veckor simmar "The Black Demon" in på svenska biografer. Missa inte trailern här...
 
"The Meg 2: The Trench" får biopremiär den 4 augusti.
| 9 maj 2023 00:40 |