Film

Skribent

Erika Jarhed

26 mars 2023 | 06:00

Möt "The Black Demon" i nya trailern till hajskräckisen

Dags för ännu en hajfilm! Den första trailern för hajskräckisen "The Black Demon" har nu släppts, som har biopremiär 14 april.
Dags för att möta ännu en stor skräckinjagande haj. De senaste åren har vi blivit matade med hajfilmer som "The Meg", "47 Meters Down" och "The Shallows". Nu ska vi få möta "The Black Demon" som regisseras av Adrian Grünberg, som tidigare har gjort filmen "Rambo: Last Blood".
 
I dagarna har den första trailern släppts, där vi får en första skymt av den svarta demonen!
 
 
Filmen är baserad på den mexikanska legenden "den svarta demonen", en svart haj som sägs finnas vid den mexikanska kusten.
 
Oljemannen Paul Sturges (Josh Lucas) tar med sig sin familj till Bahia Negra för att besöka sin bäst presterande oljerigg, men den har på något mystiskt sätt gått sönder. Invånarna vid kuststaden berättar att "demonen" har väckts och Paul tar med sig sin familj ut till oljeriggen (inte så smart) för att undersöka saken. Där får de möta hajen som dödar allt mänskligt liv. Och Paul och hans familj blir förstås strandsatta ute vid oljeriggen och behöver nu försöka ta sig till land utan att bli uppkäkade av den svarta demonen. Lycka till önskar vi!
 
Vi kommer även att få se Fernanda Urrejola ("Narcos: Mexico") som Pauls fru Ines och Venus Ariel ("Exposed") som hans dotter.
 
Svensk biopremiär 14 april.
| 26 mars 2023 06:00 |