Film

Skribent

MovieZine

7 juni 2023 | 18:00

Tuffa tag i trailern till "The Expendables 4" - med Megan Fox ombord!

Jason Statham, Megan Fox och Sylvester Stallone levererar mer explosiv action i höst.
I september är det dags för Expendables-gänget att samlas på nytt. Några av biodukens hårdaste typer får sällskap av en ny generation actionstjärnor för denna explosiva uppföljare.
 
Den första trailern börjar med lite väl långt förspel mellan Jason Statham och Megan Fox... tills Sylvester Stallone knackar på med ett nytt uppdrag. Nånting nånting om ett farligt vapen och att förhindra ett tredje världskrig - sen kan det roliga börja på riktigt. Se trailern här:
 
 
Filmserien som hyllar 80-talets galna blockbusters drog igång 2010 på Sylvester Stallones initiativ. Med åren har han samlat på sig polare som Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris och Jean-Claude van Damme för tre maffiga, muskulösa actionrullar.
 
Den här gången är det dags för Stallone och hans karaktär Barney Ross att lämna över stafettpinnen. Tanken är att Jason Stathams rollfigur Lee Christmas ska föra franchisen vidare. Till sin hjälp har han gamla ikoner som Dolph Lundgren, men också yngre actionstjärnor som Tony Jaa ("Ong-Bak"-filmerna) och Iko Uwais ("The Raid"). 50 Cent, Andy Garcia och Dolph Lundgren gör rollistan komplett.
 
 
"The Expendables 4" dyker upp på bio i september.
| 7 juni 2023 18:00 |