Trailer

Skribent

Thomas Linnaeus

10 maj 2023 | 18:30

Trailer för thrillerserien som gjorde Tom Holland galen: “Ville raka mitt huvud”

I nya Apple TV+-serien “The Crowded Room” spelar Tom Holland en rollfigur som är baserad på våldtäktsmannen Billy Milligans liv.
Tom Holland jobbar aktivt med att distansera sig från Spiderman-rollen. Nu i sommar är skådisen aktuell i 70-talsthrillern “The Crowded Room” på Apple TV+. Knappt en månad innan serien har premiär passar streamingtjänsten på att släppa en trailer för den kommande miniserien.
 
 
 
“The Crowded Room” är löst baserat på våldtäktsmannen Billy Milligans liv. I serien har dock den verkliga figuren fått namnet Danny Sullivan och spelas av just Holland. Milligan var aktiv under 70-talet och blev uppmärksammad för att han var diagnostiserad med multipel personlighetsstörning.
 
I en intervju med Entertainment Weekly, berättade Holland att han nästan själv blev galen under inspelningen:
 
- Jag såg mig själv i honom, men i mitt privata liv. Jag minns att jag fick lite av en kollaps hemma och tänkte: "Jag ska raka mitt huvud, jag måste raka mitt huvud eftersom jag behöver bli av med den här karaktären”. Och, uppenbarligen, var vi mitt i inspelningen, så jag bestämde mig för att låta bli... Men jag har aldrig upplevt något sådant tidigare.
 
Amerikansk premiär för “The Crowded Room” blir den 9 juni på Apple TV+.
| 10 maj 2023 18:30 |