Serie

Skribent

MovieZine

1 november 2021 | 15:16

Trailerpremiär: "The Book of Boba Fett" är nästa stora Star Wars-serie

Star Wars-fans, se hit! En första spinoff på "The Mandalorian" släpps på Disney+ i slutet av året.
Varje galax har sin undre värld. Det är dags att lämna hjältarna bakom oss och dyka in i skumpatraskets mörkaste gömmor med en ny storslagen Star Wars-serie: "The Book of Boba Fett".
 
En liten teaser inför den nya spinoffen släpptes redan i slutet av "The Mandalorian" säsong 2. Serien kommer att följa Boba Fett (Temuera Morrison), den legendariske prisjägaren, och legosoldaten Fennec Shand (Ming-Na Wen) när de försöker återta Tatooine från Jabba the Hutts brottssyndikat. Inte utan konflikter och hotfull stämning förstås. Kolla in:
 
 
Inbitna Star Wars-fans lär känna igen Jabba the Hutts palats, men mycket har ändrats sedan den slemhögen styrde och ställde. Handlingen i "The Book of Boba Fett" utspelar sig parallellt med "The Mandalorian", vilket alltså är fem år efter filmen "Jedins återkomst" (1983) och Jabba the Hutts död. Vi kommer också få se vad som har hänt med Boba Fett sedan "Rymdimperiet slår tillbaka" (1980).

- Vi kommer att få se hans förflutna och var han har varit sedan "Rymdimperiet slår tillbaka". Någon påpekade att han på sätt och vis har varit fast på ett väldigt specifikt ställe, men att det nu är dags att få gå tillbaka, följa hans resa och lära sig mer om honom. Tillsammans med Robert Rodriguez som regissör, så fick vi chansen att introducera honom på ett bra sätt. Det var verkligen en ära att bli tillfrågad om att återvända till rollen, har Morrison tidigare berättat.
 
 
 
"The Book of Boba Fett" får streamingpremiär på Disney+ den 29 december.
| 1 november 2021 15:16 |