Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 juni 2021 | 18:05

Allt vi vet om nya "The Book of Boba Fett"-serien hittills

I vanlig ordning håller Lucasfilm tyst om det mesta, men nu har skådespelaren bakom Boba Fett åtminstone avslöjat lite mer.
Vi har tidigare rapporterat om att Jon Favreau, Dave Filoni och Robert Rodriguez kommer att producera den efterlängtade serien "The Book of Boba Fett". Trion samarbetade framgångsrikt med att återintroducera den populära karaktären i den andra säsongen av "The Mandalorian". Det är sedan tidigare även känt att Temuera Morrison och Ming-Na Wen axlar huvudrollerna Boba Fett och Fennec Shand - och att serien kommer att utspela sig parallellt med handlingen i "The Mandalorian".
 
Men utöver det har det så har fortfarande väldigt lite information släppts kring Boba Fetts egen serie. I en ny intervju med RottenTomatoes har Morrison däremot lyft lite på det hemliga locket och avslöjat att serien även kommer att inkludera tillbakablickar, som kommer låta oss se vad som har hänt med karaktären sedan "Rymdimperiet slår tillbaka". 
 
- Vi kan inte säga för mycket, men vi kommer att få se hans förflutna och var han har varit sedan "Rymdimperiet slår tillbaka". Någon påpekade att han på sätt och vis har varit fast på ett väldigt specifikt ställe, men att det nu är dags att få gå tillbaka, följa hans resa och lära sig mer om honom. Tillsammans med Robert Rodriguez som regissör, så fick vi chansen att introducera honom [Boba Fett] på ett bra sätt, ta honom tillbaka på ett dynamiskt sätt vid sidan av Mandalorian. Det var verkligen en ära att bli tillfrågad om att återvända till rollen, berättar Morrison. 
 
Large 5950ab72694ac22d4c1c5ee21a73acbe boba 20fett
 
Morrison bekräftar även att Rodriguez, som regisserade avsnittet i "The Mandalorian" där en äldre Boba Fett äntligen fick återvända till Star Wars ständigt växande universum, kommer att regissera "ett antal avsnitt" av "The Book of Boba Fett" också. 
 
Den första säsongen av "The Book of Boba Fett" får premiär den 21 december hos Disney+.
 

Läs också: Har Lucasfilm just skrotat en av sina kommande Star Wars-serier?

 
Kommer du att ge "The Book of Boba Fett" en chans i december? Kommentera gärna nedan!
| 15 juni 2021 18:05 |