Film

Skribent

Thomas Linnaeus

16 maj 2023 | 16:15

Trailer: Snöklädd action utlovas i Chris Hemsworths nya “Extraction 2”

Chris Hemsworth kommande actionrulle släpps redan om en månad och nu har Netflix släppt en till  trailer för den kommande uppföljaren.
I sommar är det dags för Chris Hemsworth att återvända till Netflix “Extraction 2”. Här återvänder Tyler Rake, som knappt överlevde i första filmen, för att rädda en kidnappad familj som råkar vara släkt med en georgisk gangster.
 
 
På registolen återvänder Sam Hargrave som långfilmsdebuterade med den första “Extraction”. Bröderna Russo, som jobbade med Chris Hemsworth i senaste "Avengers"-filmerna, är med och producerar igen tillsammans med Thor-skådisen.
 
Hemsworth, som spelat i en mängd olika actionfilmer, intervjuades av Entertainment Weekly om den kommande uppföljaren och han menar att filmens stunts kommer leverera på en helt ny nivå:
 
- Det här är den mest fokuserade och utmattande träningen jag någonsin varit med om. Vi satsade verkligen allt. I en värld fylld av actionfilmer, så tror jag att vi gjorde något som är väldigt unikt.
 
Vi håller tummarna för att Hemsworth håller vad han lovar. Själv tyckte att första “Extraction” var en stabil actionrulle så jag är förväntansfull. Premiär för “Extraction 2” blir den 16 juni på Netflix.
| 16 maj 2023 16:15 |