Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 december 2021 | 16:30

Trailer: "Servant" är klar för en fjärde säsong hos Apple TV+

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie hos Apple TV+ är klar för en fjärde säsong - och släpper samtidigt en första trailer inför den nya säsongen.
Efter bara två säsonger - och en tredje som lurar bakom hörnet - så är M. Night Shyamalans tv-serie redan klar för en fortsättning hos Apple TV+, enligt ett pressmeddelande från Apple själva.
 
"Servant" har följt ett sörjande par i Philadelphia, vars son dog i en tragisk olycka. Men efter att en docka började användas som ett terapiverktyg, för att hantera mammans sorg, så plockades även en barnskötare in för att möjliggöra hennes återgång i arbete... vilket ledde att dockan plötsligt verkade få liv på riktigt. Eller hade barnskötaren kanske kidnappat en annan familjs barn? 
 
Den psykologiska (och möjligtvis även övernaturliga) thrillern har därefter tagit ett gäng oväntade vändningar under sina två första säsonger. Den tredje är klar för premiär den 21 januari och i den första trailern ställs frågan om vem det egentligen är som väckt dockan/barnet till liv...
 
 
Efter att ha spenderat mer eller mindre samtliga scener under de två första säsongerna innanför väggarna av familjen Turners hem, så verkar den tredje säsongen även öppna upp och låta våra huvudpersoner ta en sväng ut till en park i närheten också. Skådespelarna Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free och Rupert Grint återvänder alla till sina roller från de föregående säsongerna.
 

Läs också: Kusliga ”Servant” är det bästa du kan se på Apple TV+

 
Kommer du att ge "Servant"-fortsättningen en chans i januari? Kommentera gärna nedan!
| 15 december 2021 16:30 |