Serie

Skribent

Alexander Svensson

11 januari 2024 | 18:01

Trailer: Säsong 2 av "Halo" bjuder på häftig rymdaction

Master Chief är tillbaka för att sparka alienröv i februari.
Snart är det dags för andra säsongen av “Halo”! Serien är baserad på de populära spelen med samma namn, och följer ett krig mellan människor och den grupp ilskna rymdvarelser som går under namnet The Covenant. För att spöa upp rymdmonster på bästa möjliga vis förlitar sig människosläktet på ett gäng supersoldater kallade Spartans, som går klädda som bepansrade motorcyklister.
 
I den andra säsongen får vi fortsätta följa spartanen John/Master Chief när han kämpar för att skydda människosläktet från The Covenant. Pablo Schreiber (“American Gods”) återvänder som Master Chief. Övriga namn i rollistan är bland andra Bokeem Woodbine (“Spider-Man: Homecoming”), Joseph Morgan (“Vampire Diaries”), Bentley Kalu (“The Wheel of Time”), Natascha McElhone (“The Crown”) och Danny Sapani (“Penny Dreadful”).
 
Den första säsongen av “Halo” fick hygglig kritik från recensenter, även om många fans av spelen var mer skeptiska. Men serien lyckades ändå slå tittarrekord hos Paramount. Hur andra säsongen mottas får vi snart se, då den har premiär den 8 februari. I Sverige kommer den gå att streama på SkyShowtime, där den första säsongen redan finns. Den nya trailern bjuder på både häftiga actionscener och något tveksam CGI. Se den nedan:
 
Gillade du säsong 1 av “Halo”? Kommer du kolla på säsong 2?
 
| 11 januari 2024 18:01 |