Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 juli 2018 | 22:30

Trailer: Robin Wright har nu officiellt tagit över "House of Cards"

Under gårdagens nationaldagsfirande passade Netflix på att dela med sig av en självsäker Robin Wright i rollen som Claire Underwood - det är hennes tur nu!
Det har sedan länge varit känt att Robin Wright ensam kommer att få axla ansvaret över den sjätte, och sista säsongen av "House of Cards". Netflix klippte nämligen alla band till Kevin Spacey, precis i samma veva som inspelningarna av säsongen skulle dra igång - efter att det blev känt att den Oscarsvinnande skådespelaren stod anklagad för flera fall av sexuella trakasserier.
 
Det finns inte någon som har tvivlat på Robin Wrights fantastiska skådespel, vilket vi har fått se prov på under seriens tidigare säsonger. Få serier har däremot varit så synonyma med sin huvudrollsinnehavare, som "House of Cards" varit till Kevin Spacey. Frågan har därför länge varit om tittarna faktiskt kommer att fortsätta titta - när Frank Underwood på något sätt kommer att skrivas ut ur serien mellan den femte och sjätte säsongen.
 
 
För egen del råder det i alla fall inte längre någon tvekan. Robin Wright lyckas i ett klipp på knappa 12 sekunder få mig mer peppad på "House of Cards" än vad Spacey lyckats med sedan seriens andra säsong. 
 
Den sjätte säsongen av "House of Cards" släpps på Netflix någon gång senare under hösten i år.
 
Kommer du att ge "House of Cards" sista säsong en chans - Kevin Spaceys frånvaro till trots? Kommentera gärna nedan!
| 5 juli 2018 22:30 |