Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 december 2021 | 13:30

Trailer: Ridley Scotts "Raised by Wolves" kommer tillbaka i februari

Fortsättningen av sci-fi-serien "Raised by Wolves", med Matias Varela i en av huvudrollerna, kommer tillbaka till HBO Max i februari.
Den första säsongen av Ridley Scotts "Raised by Wolves" lyckades skrapa ihop en hel del sci-fi-fans och blev snabbt klar för en andra säsong. 
 
Handlingen i första säsongen utspelade sig drygt 100 år in i vår framtid, på planeten Kepler-22b. Mänskligheten har delats upp i antingen troende eller ateister, där ett världskrig slutligen förstörde vår hemplanet när ateisterna förlorade - överlevarna som blev kvar tvingades ge sig iväg på "arkar" påväg mot nya planeter. Vi tittare får däremot framför allt följa två androider, Mother och Father, som har programmerats av en ateist att uppfostra ett gäng barn till ateister.
 
 
I samband med att den första säsongen släpptes här i Sverige så teasade Matias Varela under en intervju med MovieZine att skaparna hoppas få göra många fler säsonger, så nu är det upp till bevis om fortsättningen kommer att bli lika lyckad.
 
- Allt som byggdes upp står ju kvar där nere [i Sydafrika där serien spelades in] fortfarande, för som jag förstår det vill man göra ganska många säsonger. Om skaparna bara får sin vilja igenom då, för i slutändan är det såklart tittarna som avgör. Jag har fått se lite av det som ska göras och fått en bild i alla fall av vad säsong två kommer att bli. Det blir mycket nyskapande idéer och mycket mer... ja, jag ska nog akta mig för att säga för mycket, men jag tror att det kommer bli en jävligt kul och spännande säsong att se på tvn i alla fall.
 
 
Den andra säsongen av "Raised by Wolves" får premiär i USA på HBO Max den 3 februari, vilket troligtvis innebär att vi får serien till samma datum här i Sverige redan dagen efter.
 
Inför den första säsongen släpptes serien dock först på Comhem Play+, så det kan möjligtvis finnas rättighetsproblem som sätter käppar i hjulet där för svenska HBO Max... men det återstår att se!
 

Läs också: 40+ premiärer på HBO Max i vinter

 
Kommer du att fortsätta titta på "Raised by Wolves" i februari? Kommentera gärna nedan!
| 4 december 2021 13:30 |