Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 juni 2020 | 22:30

Trailer: Rasister och monster skrämmer oss i HBO:s "Lovecraft Country"

Jordan Peeles och J.J. Abrams producerar HBO:s stora monstersatsning, som släpps i slutet av sommaren.
Vi rapporterade om sommarens största monstersatsning i samband med att de släppte en lite kortare teaser för en dryg månad sedan. Men nu, i samband med #BlackLivesMatter-protesterna i USA, har HBO valt att släppa en något längre teaser inför sin efterlängtade adaptering av Matt Ruff-boken "Lovecraft Country". 
 
Handlingen kretsar kring Atticus Freeman (Jonathan Majors) som tillsammans med sin vän (Jurnee Smollett-Bell) och farbror (Courtney B. Vance) ger sig ut på en roadtrip genom ett farligt USA under 1950-talet, i jakten på Atticus försvunna pappa (Michael Kenneth Williams). Under sin resa stöter vårt sällskap på olika faror och monster, både i form av "vanliga" rasister men även hemska monster som tagna direkt ur en skräckroman.
 
 
Den första säsongen av "Lovecraft Country" får premiär någon gång under augusti, ett exakt datum är i nuläget okänt. Det vore däremot inte helt oväntat om man släppte premiären den 17 augusti, med tanke på att då hinner "Perry Mason" (HBO:s andra sommarsatsning) precis släppa alla sina avsnitt innan.
 
 
Kommer du att ge "Lovecraft Country" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 3 juni 2020 22:30 |