Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 april 2022 | 15:45

Trailer: Nya "Outer Range" är en upplevelse som inte bör missas

Josh Brolin leder den nya Prime Video-serien om en familj som driver en ranch i Wyoming, när ett övernaturligt mysterium ställer deras framtid på spel.
Det händer inte särskilt ofta att vi får riktigt välgjorda sci-fi-serier och ännu mer sällan i neo-western miljö. Men den nya Prime Video-serien "Outer Range" är precis just det. Tänk dig en blandning av "Twin Peaks", "Dark" och "Yellowstone"... med Josh Brolin i huvudrollen. Behöver jag ens säga något mer?
 
- Det fanns många olika saker som spelade in och gjorde att när den här serien väl dök upp på min radar, så kände jag att det här var en berättelse som kunde hålla mig sysselsatt inte bara längre än vad det skulle ta att göra en ny långfilm... men för flera år framöver. Jag vet inte hur många år, men länge... för den spretar i flera olika potentiella riktningar, på ett sätt som gör att möjligheterna känns oändliga, berättar Brolin för MovieZine i en kommande intervju som kommer att släppas i samband med "Outer Range"-premiären.
 
Om du inte redan känner dig såld på upplägget, så är det här kanske inte en produktion för dig. Men för alla oss andra så har Prime Video lyckligtvis släppt en ny trailer som ger oss en ordentlig titt på den första säsongen av serien. 
 
 
Den första säsongen av "Outer Range" får premiär hos Prime Video den 15 april. I skrivande stund har endast en säsong av serien beställts, men efter att ha fått snacka med gänget bakom serien så vet jag att det finns förhoppningar om att få göra mycket mer.
 

Läs också: Dubbla premiärer med Chris Pine på Prime Video

 
Kommer du att ge "Outer Range" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 6 april 2022 15:45 |