Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 april 2022 | 18:00

Dubbla premiärer med Chris Pine på Prime Video

I veckan väntar streamingpremiär för actionthrillern "The Contractor" och spiondramat "All the Old Knives" - både regisserade av skandinaver.
Chris Pine-fans gör bäst i att signa upp sig på ett Prime Video-abonnemang snarast. Den kommande veckan dyker skådespelaren upp i inte mindre än två nya originalfilmer på streamingtjänsten. 
 
 
Först ut är "The Contractor", där han spelar en avskedad soldat som tar ett jobb för en privat och hemlig militärstyrka för att klara skulderna. Kiefer Sutherland och Ben Foster syns också i actionthrillern som regisserats av svenske Tarik Saleh - hans första film sedan guldbaggevinnaren "The Nile Hilton Incident". 
 
Streamingpremiär på måndag - då får vi se en film som "inte utnyttjar sin emotionella potential men fungerar bra som standardaction som underhåller för stunden", enligt MovieZines recension.
 
 
Och redan på fredag kommer nästa Pine-dos i spiondramat "All the Old Knives". Här tar han rollen som CIA-agent som får i uppdrag att undersöka en läcka inom organisationen. Uppdraget leder honom till en gammal kollega och flamma, spelad av Thandiwe Newton. För regin står danske Janus Metz ("Borg"). "Relationsdrama och spionspänning vävs ihop till en oförutsägbar filmupplevelse", berättar vår recensent Mattias Blomberg i sin kommande recension.
| 3 april 2022 18:00 |