Film

Skribent

Tobias Andersson

29 december 2022 | 14:45

Trailer: Ny skrämmande resa i ”Terror Train 2”

Remaken får en uppföljare men någon Sverigepremiär är tyvärr inte i sikte, så vi ser ut att få vänta med att kliva ombord på skräcktåget. Men spana ändå in trailern, du som är slasherfanatiker.
Inspelningen ser ut att ha gått som på räls (ursäkta ordvitsen) då ettan släpptes så sent som på halloween och uppföljaren anländer redan på nyårsafton, den 31 december.
 
Handlingen är väl inte särskilt djup men det är ju inte anledningen till att man väljer att se en blodig slasherfilm där en dåre slaktar dumdristiga tonåringar på löpande band. De som överlevde den blodig tågresan i första filmen blir återigen terroriserad ombord på ett tåg där de måste kämpa för sin överlevnad till slutstationen. Spana in trailern till ”Terror Train 2” nedan och se ungdomar få sitt nyårsparty avbrutet av en maskerad galning.
 
Den första ”Terror Train” är en remake av 80-talsklassikern med samma namn där vi ser Jamie Lee Curtis i huvudrollen. Liksom remaken av ettan så släpps även ”Terror Train 2” på streamingplattformen Tubi, som tyvärr inte är tillgänglig i Sverige. Huruvida filmerna kommer att få distribution här hemma är i skrivande stund oklart.
 
 
Hoppas du på en Sverigepremiär, eller känner du att du klarar dig utan det?
| 29 december 2022 14:45 |