Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 april 2021 | 13:40

Trailer: Kult-vibbar i Nicole Kidmans "Nine Perfect Strangers"

Kommer "Big Little Lies"-skaparen och Nicole Kidman att få till en lika stor succé som med deras förra Liane Moriarty-adaption?
Hulu har släppt en första teaser inför den kommande premiären av miniserie-adaptionen av Liane Moriartys "Nine Perfect Strangers". Serien är skapad av David E. Kelley ("The Undoing") som även låg bakom adaptionen av Moriarty-boken "Big Little Lies", i vilken Nicole Kidman spelade en av de hyllade huvudrollerna. 
 
"Nine Perfect Strangers" utspelar sig på en lyxig resort dit nio stressade storstadsmänniskor reser i hopp om att finna inre lugn och ro. Men med tanke på att det är Moriarty som har skrivit bokförlagan, kan vi nog utgå ifrån att en hel del drama och twistar är att vänta. Hulus första teaser, med starka kult-vibbar, tyder i alla fall på att Kidmans karaktär kommer att stå i händelsernas centrum ännu en gång.
 
 
Utöver Kidman i en av huvudrollerna så dyker även skådespelarna Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone och Manny Jacinto upp i olika roller.
 
Det är i nuläget oklart exat när vi kan förvänta oss en premiär, men enligt teasern ("coming soon") så är det i alla fall inte allt för långt kvar nu. Med tanke på att det är en Hulu-serie i USA, så kommer vi förhoppningsvis att kunna ta del av den via Disney+ här i Sverige.
 

Läs också: David E. Kelley gör tv-serie av "The Lincoln Lawyer"

 
Kommer du att ge "Nine Perfect Strangers" en chans när det blir dags för premiär? Kommentera gärna nedan!
| 26 april 2021 13:40 |