Film

Skribent

Josefine Krischausky

4 november 2021 | 17:00

Trailer: Livet tar nya vägar i Vasalopps-komedin "Ur spår"

Den nya komedin från Mårten Klingberg, regissören bakom filmer som "Min pappa Marianne" och "Cockpit", får biopremiär i januari 2022.
Mårten Klingberg är snart tillbaka med en ny långfilm. Regissören följer upp "Min pappa Marianne" med ännu en varm dramakomedi, men "Ur spår" tar däremot med publiken till lite kyligare klimat. 
 
"Ur spår" bygger på ett originalmanus av Maria Karlsson ("Snabba Cash"-filmen), och kretsar kring syskonparet Daniel och Lisa. Den ena är en framgångsrik VD och idrottsman, den andra arbetslös med problem på familjefronten. Trots sina olika svårigheter i livet bestämmer de sig för att anta en gemensam utmaning – att åka Vasaloppet.
 
Filmen tycks vara redo att bjuda på flera skratt, men vill även påminna om att livet inte alltid är en rak väg. Se trailern här: 
 
 
I rollen som Daniel ser vi Fredrik Hallgren, känd från "Sune"-filmerna och "Bonusfamiljen", medan Lisa spelas av Katia Winter, tidigare sedd i serier som "Solsidan", "Hamilton" och amerikanska "Sleepy Hollow". Medverkar gör även namn som Rakel Wärmländer, Torkel Petersson och dalaprofilen Kalle Moraeus. 
 
"Ur spår" går upp på biograferna den 28 januari 2022. 
| 4 november 2021 17:00 |