Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 september 2020 | 21:30

Trailer: Lär dig mer om berättelsen i "Assassin's Creed Valhalla"

Ubisoft berättar mer om vad vikingen Eivor kommer ha för sig i det kommande "Assassin's Creed Valhalla".
Dagen då vi får lägga vantarna på "Assassin's Creed Valhalla" kommer allt närmare, spelet där vi får kontrollera vikingen Eivor som tar sitt folk från Norge till England för att erövra nya marker. 
 
I en ny trailer för spelet får vi veta att Eivor och hennes gäng måste möta mäktiga fiender som kungar, krigslystna söner till vikingen Ragnar Lothbrok och ett mystiskt och farligt hot som sakta men säkert drabbar landet de försöker överta. 
 
 
I spelet kommer du kunna göra val som påverkar handlingen, slåss med ett vapen i varje hand, leva ett klassiskt vikingaliv med fiske, jakt och dryckesspel, leda episka räder mot dina fiender och så klart lönnmörda en och annan britt.
 
Enligt mig låter det som ett underhållande spel, även om Ubisofts öppna världar tenderar att bli lite för fyllda med saker att göra. Personligen har jag inte rört serien sedan "Assassin's Creed IV: Black Flag", så det ska bli spännande att ta sig an lönnmördarlivet igen. 
 
 
"Assassin's Creed Valhalla" släpps till Xbox Series X, Xbox One, Playstation 4 och PC den 10 november. Spelet kommer även till Playstation 5 i samband med konsolens lansering, den 19 november. 
 
Ser du fram emot att få leva ett vikingaliv?
| 29 september 2020 21:30 |