Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 juli 2018 | 22:55

Trailer: Josh Groban och Tony Danza i Netflixserien "The Good Cop"

Ja, du läste rätt. "You Raise Me Up" och julmusiksmysige Josh Groban har en egen Netflixserie på gång - som faktiskt ser helt okej ut!
Netflix passade under helgens Television Critics Associations-sommarpressturné på att bekräfta ett gäng olika premiärdatum inför höstens många nya originalserier hos streamingjätten. Vi har tidigare under kvällen exempelvis rapporterat om den efterlängtade Netflix-miniserien "Maniac", en serie jag själv har sett fram emot under nästan två års tid.
 
Samma dag som "Maniac" görs tillgänglig, kommer även "The Good Cop" att släppas på Netflix. En serie jag knappt ens visste att jag ville ha - men när det nu plötsligt både finns en trailer och ett bekräftat premiärdatum kan jag inte förneka att det ändå finns en viss dragningskraft mot den Josh Groban och Tony Danza-ledda originalserien.
 
 
Groban är givetvis mest känd för sin vackra sångröst, men har under årens lopp gjort en del mindre gästroller på tv. "The Good Cop" är däremot hans första serie med en återkommande roll, men han får lyckligtvis hjälp av tv-veteranen Tony Danza ("Taxi") - som kommer att spela Grobans "tummar gärna på reglerna"-polispappa.
 
Det känns som att "The Good Cop", med lite otur, kan bli ett fruktansvärt magplask till serie. Men baserat på trailern verkar de ändå ha hittat rätt, med en slags "glimten i ögat"-komedi. Den 21 september får vi reda på om Grobans mer serisösa skådespelarförsök kommer att uppskattas mer än det bespottade gästinhoppet av Ed Sheeran i den senaste säsongen av "Game of Thrones".
 
Vad tror du - kommer Josh Grobans "The Good Cop" att bli en hit eller miss? Kommentera gärna nedan!
| 30 juli 2018 22:55 |