Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 mars 2022 | 20:45

Trailer: Jessica Biel är först ut som hemmafrun och mördaren i "Candy"

Men senare i år kommer Elizabeth Olsen att spela exakt samma roll i den konkurrerande miniserien "Love & Death" hos HBO Max.
Hulu har släppt en första teaser inför premiären av deras kommande miniserie "Candy", som handlar om hemmafrun och den kyliga mördaren Candy Montgomery. Handlingen är baserad på verkliga händelser och kommer från producenterna bakom "The Act". 
 
I huvudrollen som Candy kommer vi att få se Jessica Biel, som Emmynominerades för sin roll som mördare i den första säsongen av "The Sinner". Det verkar som att hennes mordoffer kommer att spelas av Melanie Lynskey ("Yellowjackets") och i några av seriens andra roller kommer vi att få se skådespelarna Pablo Schreiber ("Halo"), Timothy Simons ("Veep") och Raúl Esparza ("Dopesick"). 
 
 
Hela miniserien kommer att släppas, ett avsnitt i taget, mellan den 9 och 13 maj på Hulu i USA. Det betyder troligtvis att vi kommer att få ta del av serien via Disney+ här i Sverige, men antagligen lär vi få vänta tills hela säsongen visats färdigt i USA först.
 
För den som blir riktigt intresserad av Candy Montgomery, så kommer vi inom en snar framtid även att få se Elizabeth Olsen i samma roll, tillsammans med Jesse Plemons (som hennes make) och Lily Rabe (som mordoffer) i en ytterligare miniserieadaption - "Love & Death" - från "Big Little Lies"-skaparen David E. Kelley.
 
"Love & Death" släpps hos HBO Max någon gång under 2022. 
 

Läs också: Jessica Biel förklarar hur "Cruel Summer" blev sommarens snackis

 
Kommer du att ge "Candy" en chans när det blir dags för premiär här i Sverige? Eller kommer du att invänta "Love & Death" först? Kommentera gärna nedan!
| 17 mars 2022 20:45 |