Film

Skribent

Erika Jarhed

29 april 2023 | 06:00

Se första trailern till "Get Out"-producenternas nya kusliga skräckis

"Get Out"-producenterna Sean McKittrick och Edward H. Hamm Jr är redo att berätta en ny skräckhistoria. Se första trailern till "It Lives Inside".
En ny skräcksuccé? Producenterna Sean McKittrick och Edward H. Hamm Jr, som tidigare har producerat hyllade "Get Out" från 2017, är nu på gång med en helt ny skräckhistoria. Denna gången jobbar de tillsammans med Bishal Dutta som gör sin regidebut.
 
Nu har den allra första trailern landat till filmen "It Lives Inside", som ser mycket lovande ut. I huvudrollen ser vi skådespelaren Megan Suri som är mest känd från Netflix "Never Have I Haver":
 
 
I "It Lives Inside" får vi möta Sam som gör allt för att passa in i skolan och börjar därmed avvisa sin indiska kultur och familj för att vara som alla andra. Men en dag fäster sig en mytologisk ande i hennes tidigare bästa vän, och nu behöver Sam göra allt för att besegra demonen. 
 
Filmen är inspirerad av regissören Duttas egna erfarenheter av att anpassa sig till ett liv i USA med en annan kulturell bakgrunden. Att hennes bästa vän blir besatt av en demon hoppas jag dock inte är verklighetsbaserat.
 
Skräckfilmen hade sin världspremiär på SXSW Film Festival tidigare i år. Ännu finns det inte något officiellt premiärdatum, varken i USA eller i Sverige.
| 29 april 2023 06:00 |