Film

Skribent

Josefine Krischausky

17 mars 2021 | 10:15

Trailer: Idris Elba och Caleb McLaughlin är far och son i cowboydrama

Netflix-filmen "Concrete Cowboy" får premiär i början av april.
Netflix fortsätter att pumpa ut ambitiösa filmproduktioner, och nästa månad är det dags för cowboyfilmen och familjedramat "Concrete Cowboy"
 
Handlingen inspireras av romanen "Ghetto Cowboy", skriven av Greg Neri. I de centrala rollerna ser vi Idris Elba och Caleb McLaughlin, främst känd som ett av barnen från succéserien "Stranger Things".  Här spelar han istället en bekymrad tonåring, som slits mellan ett kriminellt liv på gatorna och sin fars urbana cowboy-livsstil i North Philadelphia. 
 
"Vem skulle inte vilja att Idris spelade ens pappa i en film?", sa McLaughlin i en intervju för Variety i höstas. Många kan säkert hålla med honom där, och i detta fall känns det definitivt som vi har en spännande skådespelarduo att lägga ögonen på. 
 
I rollistan ser vi dessutom namn som som Jharrel Jerome ("Moonlight", "When They See Us") och Lorraine Toussaint ("Orange is the New Black"), och man ger även plats för riktiga medlemmar från en lokal cowboy-organisation. 
 
Kolla in den nya, känslosamma trailern här nedan:
 
 
Filmen, som hade världspremiär på Toronto International Film Festival i september, är långfilmsdebuten från regissören och manusförfattaren Ricky Staub. Bakom produktionen ligger även personer som den Oscarsnominerade Lee Daniels.
 
"Concrete Cowboy" får streamingpremiär på Netflix den 2 april.
| 17 mars 2021 10:15 |