Spel

Skribent

Vanja Tomin

14 september 2022 | 10:30

Dramatiken tätnar i ny trailer för "God of War Ragnarök"

Den nya trailer lägger fokus på spelets historia.
Sony avrundade kvällens State of Play-sändning med en ny trailer för "God of War Ragnarök". Den nya trailern avslöjar mer om historien som väntar oss i det nya spelet.
 
Kratos och Atreus ger sig ut på jakt efter svar på en profetia och en förändring i dynamiken mellan far och son antyds. Trailern är snygg med häftiga actionscener, vi får se Kratos använda olika tekniker och vapen när han slåss mot diverse monster och fiender. 
 
 
Kratos är på väg för hämnd igen; Atreus håller hemligheter för honom och alla verkar ha moraliskt förakt för vad Kratos har gjort med sitt liv. 
 
Sony presenterade också en separat "God of War Ragnarök"-handkontroll. Kontrollen är blå, med en bild på vargarna Skoll och Hate på pekytan. 
 
 
 
Sony har också släppt ett gäng God of War Ragnarök-skärmdumpar, som du kan kolla in på den officiella PlayStation-bloggen.
 
"God of War Ragnarok" sägs vara det sista spelet i franchisens nordiska saga. Både handkontrollen och spelet släpps den 9 november men kan förhandbokas redan den 27 september. Det är alltså mindre än två månaders väntan kvar!
 
Tycker du om "God of War"-spelen? 
| 14 september 2022 10:30 |