Spel

Skribent

Vanja Tomin

12 september 2022 | 19:00

Netflix och Ubisoft gör "Assassin's Creed"-spel och ytterligare två mobilspel

Netflix och Ubisoft har meddelat att de har tre spel på gång som kommer vara exklusiva för Netflix.
Igår meddelade vi på MovieZine att nästa stora "Assassin's Creed"-spel utspelar sig i Japan, idag meddelade Variety.com att Ubisoft tillsammans med Netflix ska skapa tre nya spel som kommer vara exklusiva och en satsning för spelplattformen hos Netflix.
 
Spelen ska vara tillgänliga för alla Netflix-abonnenter globalt och ska inte innehålla reklamannonser eller möjlighet till köp i spel.
 
 
Ett av de tre spelen är ett helt nytt "Assassin's Creed"-spel som kommer till mobil och som utspelar sig i Kina.
 
 
"Valiant Hearts 2" kommer också som ett mobilspel. Det är en uppföljare till Ubisoft-spelet som kom 2014. Det första spelet utspelade sig i första världskriget och var ett pusselplattformsspel.
 
 
Sista spelet är "Mighty Quest 2", som blir uppföljaren till PC-spelet från 2013 där man varvade att bygga ett slott med "Diablo"-liknande fighting.
 
Netflix har inte meddelat några exakta datum för dessa projekt men säger att de ska släppas under nästa år. De nya spelprojekten är en del av Netflix stora spelsatsning. Det finns idag 28 spel att hitta på tjänsten men väldigt få Netflix-abonnenter använder sig av speltjänsten.
 
Large a4020db6c8e17938dd323d58173020a8 xxx
 
Netflix-spelande på mobilen funkar genom att man laddar ner en separat version av spelet (det vill säga ingen streaming), som kontrollerar att du har ett aktivt Netflix-abonnemang.
 
Sen är det bara att sätta igång och spela!
 
Hur ofta spelar du Netflix-spel? 
| 12 september 2022 19:00 |