Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 juli 2018 | 08:00

Trailer: "Girls"-skaparens nya HBO-serie ser härligt galen ut

Skådespelerskan Jennifer Garner gör även sin första tv-roll sedan hon ledde J.J. Abrams-serien "Alias" i början av 00-talet.
Den nya HBO-serien "Camping" är baserad på en brittisk tv-serie med samma namn, men har nu adapterats av Lena Dunham som tokhyllades för sin första HBO-serie "Girls".
 
Dunham har skapat serien tillsammans med Jennifer Konner (som även skrev och producerade ett gäng "Girls"-avsnitt), men det är Dunham som är "Campings" showrunner.
 
Vi tittare får följa med en kontrollerande och bossig fru (Jennifer Garner) ut på en fyra dagars campingtur, för att fira hennes makes födelsedag (David Tennant) tillsammans med några vänner.
 
 
Trailern får mig genast att tänka på "Vice Principals" (med Danny McBride och Walton Goggins), vilket är en annan HBO-serie som spårade ut på allt galnare sätt ju längre in i handlingen vi rörde oss. Om "Camping" visar sig vara lika härligt galen som "Vice Principals" har vi verkligen något riktigt intressant att se fram emot här!
 
Det första avsnittet av "Camping" släpps den 6 oktober i USA, vilket bör innebära att vi här i Sverige kan se det på HBO Nordic den 7 oktober.
 
Vad tycker du om den första trailern för "Camping"? Kommentera gärna nedan!
| 27 juli 2018 08:00 |