Film

Skribent

Josefine Krischausky

12 maj 2021 | 09:00

Trailer: Följ med Pink på världsturné i Amazons nya dokumentär

"Pink: All I Know So Far" utforskar hur man egentligen hittar en balans mellan livet som världsberömd, turnerande musiker med livet som småbarnsmamma.
Streamingtjänsterna fortsätter att bjuda oss på närgående dokumentärer om flera stora stjärnor, från Netflix originalproduktioner om artister som Beyoncé och tjejbandet Blackpink till Apples Billie Eilish-film. Nu är det dags för Amazon att bidra, med en dokumentär om världsartisten Pink.
 
I filmen, vars titel är "Pink: All I Know So Far", får vi följa med Pink på hennes världsturné för albumet "Beautiful Trauma", under vilken hon gav över 150 konserter. Med sig på vägen har hon sina två barn, och vi får en ordentlig inblick i hur det egentligen fungerar att kombinera livet som en vanlig mamma med livet som en världsberömd popstjärna.
 
Dokumentären kommer att blanda konsertinnehåll, intervjuer och intimt behind the scenes-material. För regin står Michael Gracey, som gör sin andra långfilm sedan debuten med musikalen "The Greatest Showman".
 
Pink, eller Alecia Beth Moore som hon egentligen heter, slog igenom internationellt som soloartist i början av 2000-talet. Genom åren har hon släppt ett flertal stora hits inom pop- och rockgenren, däribland "So What", "Raise Your Glass" och "Just Give Me A Reason". 
 
Spana in trailern till dokumentären här nedan:
 
 
"Pink: All I Know So Far" släpps på Amazon Prime Video den 21 maj. 
| 12 maj 2021 09:00 |