Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 maj 2022 | 22:45

Trailer: David Fincher regisserar "Love, Death & Robots"-avsnitt

Den tredje säsongen av "Love, Death & Robots" är bara en vecka bort och den här gången har David Fincher själv axlat ett av avsnitten.
David Fincher ("Mindhunter", "Seven") och Tim Miller ("Deadpool") har producerat de två första säsongerna av den animerade (men väldigt barnförbjudna) tv-serien "Love, Death & Robots". Nu under maj kommer vi äntligen att få ta del av den tredje säsongen.
 
IndieWire har dessutom avslöjat att Fincher själv även har valt att regissera ett av de fristående avsnitten den här gången, vilket blir den första gången vi kommer att få se den flerfaldigt Oscarsnominerade regissören ta sig an ett animerat projekt från registolen.
 
Avsnittet (eller den fristående kortfilmen, vilket kanske är en bättre beskrivning) heter "Bad Travelling" och är det andra avsnittet under den tredje säsongen, vilket beskrivs såhär av Netflix själva: "Myteri, svek och ett buktalande lik... välkommen ombord på David Finchers animerade regidebut". Fincher-avsnittet har skrivits av Andrew Kevin Walker och baseras på en berättelse av Neal Asher.
 
 
Den tredje säsongen kommer att bestå av totalt nio nya avsnitt, som alla släpps den 20 maj hos Netflix.
 

Läs också: Netflix mest sedda film just nu sågas av samtliga kritiker

 
Kommer du att titta på den nya säsongen av "Love, Death & Robots"? Kommentera gärna nedan!
| 9 maj 2022 22:45 |