Trailer

Skribent

MovieZine

13 juli 2023 | 14:00

Här är nästa skräckfilm som kommer ge dig mardrömmar i sommar - se trailern!

Knack knack! Är det mardrömmar eller kanske verkliga monster som plågar den åttaårige pojken i "Cobweb"? Kolla in trailern här.
Det har varit ett starkt skräckår hittills med höjdpunkter som "Scream VI" och "The Boogeyman"... Nu har skräckälskare just fått ännu en läskig biofilm att se fram emot!
 
Det står nämligen klart att rysaren "Cobweb" når svenska biodukar om drygt en månad. Och av trailern att döma är filmen fullproppad med mardrömsmaterial - föräldrar som blir ondskefulla och monster som kryper fram när natten faller på...
 
 
Filmen regisseras av Samuel Bodin som stod bakom den läskiga Netflix-serien "Marianne". I rollerna ser vi bland andra Lizzy Caplan ("Castle Rock"), Antony Starr ("The Boys") och inte minst unge Woody Norman som var fantastisk i dramat "C'mon C'mon" med Joaquin Phoenix.
 
Se trailern här:
 
 
Åttaårige Peter plågas på nätterna av mystiska och konstanta knackning som kommer inifrån hans sovrumsvägg - ett knackande som hans föräldrar insisterar på bara finns i hans fantasi. Men Peters skräck intensifieras och han blir alltmer övertygad om att hans föräldrar döljer en fruktansvärd och livsfarlig hemlighet, som stängts in inuti väggarna.
 
 
"Cobweb" får svensk biopremiär 18 augusti. Vad tyckte ni om trailern, verkar det lovande?
| 13 juli 2023 14:00 |