Film

Skribent

MovieZine

10 mars 2022 | 11:00

Trailerpremiär: Ett brutalt attentat i "Beck - Den gråtande polisen"

Martin Beck utreder ett obehagligt fall i säsongens sista Beckfilm. Premiär på C More den 18 mars.
Danska C More är först ut med trailern till säsongens sista Beckfilm, "Den gråtande polisen". Martin Beck (Peter Haber) utreder en brutal attack mot en buss där barnbarnet Wilhelm (Valter Skarsgård) kunde ha varit ett av offren. 
 
 

Handlingen i "Beck - Den gråtande polisen"

 
Kritiken är massiv mot polisen efter dödsskjutningen av en 14-årig pojke. En stor demonstration mot polisvåldet går fel och spär på kritiken. När en buss, som bland annat stannar till vid polishögskolan, blir utsatt för ett attentat blir Martin och Alex kallade till platsen. Alla i bussen har blivit brutalt skjutna. Offren är poliser och aspiranter från Polishögskolan. Kan attentatet vara kopplat till demonstrationerna mot polisen?
 
Alex reagerar på att ingen tar på sig dådet och hon, tillsammans med Beck-gruppen, börjar gräva grundligare i fallet. Vilhelm, Martins barnbarn som nu går på Polishögskolan, upptäcker något som blir avgörande för utredningen. Alex och Martins jobbar tätare ihop och tillsammans trotsar de Klas Fredén. Det är något som skaver mellan Alex och Josef, medan samarbetet mellan Jenny och Oscar bara blir tightare, både på jobbet och privat.
 
"Beck - Den gråtande polisen" släpps på C More fredagen 18 mars. 
 
| 10 mars 2022 11:00 |